Stichting AAP heeft te kampen met een afname van donateurs. De stichting die in Almere is gevestigd heeft er moeite mee het aantal donateurs op peil te houden. Dat meldt de stichting in het jaarverslag.

Afname

“Een flink aantal mensen heeft ons in 2019 voor het eerst gesteund naar aanleiding van één van onze reddingsacties. Helaas hebben we ook van een groot aantal donateurs afscheid genomen”, zo schrijft de stichting in het jaarverslag. “Onze donateurs zijn veelal wat meer op leeftijd en zij geven vaak aan dat zij AAP niet langer financieel kunnen steunen. Doordat in 2019 onvoldoende personele capaciteit beschikbaar was om de aanwas van nieuwe donateurs op peil te houden, zagen we in 2019 ons bestand opnieuw netto kleiner worden”.

Verrast

“Eind 2019 werden wij verrast door onverwachte steun vanuit Polen bij de reddingsactie voor een aantal circustijgers”, aldus de stichting. “Naast het op de voet volgen van de reis van de tijgers en het doneren voor hun verzorging onderweg, blijven deze Poolse fans ‘hun’ tijger(s) met alle liefde steunen”.

Belangrijk

Volgens Stichting AAP is het belangrijk dat er donateurs zijn die het werk steunen: “Zonder onze donateurs kunnen wij de dieren niet opvangen en verzorgen. Wij zijn dankbaar dat vele mensen ons ook in 2019 zo warm hebben gesteun”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.