Eerste oefenwedstrijd Almere City O21 komt eraan

Deel dit artikel

De eerste oefenwedstrijd van Almere City O21 staat voor de deur. Dat meldt Almere City FC. “Onze hoogste jeugdploeg neemt het vanmiddag op tegen accommodatiepartner Sporting Almere”, schrijft de club. “Voor de equipe van hoofdtrainer Hedwiges Maduro betreft het de eerste krachtmeting van de voorbereiding op het seizoen 2020/2021. Daarna volgen nog vijf oefenduels, voordat de competitie in het weekend van 29-30 augustus van start gaat”.

Duels

“Zaterdag kan zijn ploeg zich dus voor het eerst in wedstrijdverband tonen. Na het treffen met Sporting Almere volgen nog oefenduels met SV Urk, Sparta Rotterdam, Willem II, SC Cambuur en FC Den Bosch. Daarna moet de Flevolandse brigade klaar zijn voor de competitie”, aldus de club. “Supporters die de jeugdequipe zaterdagmiddag (14.30 uur) in actie willen zien zijn welkom langs de lijn, mits zij de richtlijnen van het RIVM volgen en dus minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden”.

Uitslagen

Bekijk meer informatie over de duels en de uitslagen bij Almere City FC.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.