212

Vacatures: Kleding en zorg in Almere

Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar (vrijwilligers)-vacatures bij jou in de buurt. Vandaag aandacht voor vacatures over zorg en kleding.

Zorg

Woonzorg Flevoland zoekt een gastvrouw of gastheer op de Eerstelijns Verblijf in Almere Haven. De organisatie heeft binnen locatie Reedewaard (op de eerste verdieping) een comfortabele afdeling eerstelijnsverblijf. “Ons eerstelijnsverblijf is bedoeld voor mensen die tijdelijk niet meer of niet verantwoord in hun eigen thuissituatie kunnen verblijven, maar voor wie ook geen opname in een ziekenhuis of andere zorginstelling met medisch specialistische behandeling beschikbaar is. De zorg op deze afdeling is gericht op herstel en daarmee de terugkeer naar huis”, schrijft de organisatie.

Wil je meer weten? Of lijkt dit je interessant? Bekijk de vacature in de vacaturebank van de VMCA.

Kleding

Het Leger des Heils is op zoek naar een medewerker voor het sorteerteam van de tweedehands kledingwinkel van Het Klankbord. “Voor onze winkel zoeken we enthousiaste, flexibele en gedreven vrijwilligers, die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken in onze kledingwinkel”, schrijft het Leger des Heils. Daarnaast worden er ook vrijwilligers gezocht.

Meer jobs

Wil je vrijwilligersvacatures bekijken? Neem dan eens een kijkje op de website van de Vrijwilligers- en Mantelzorgers Centrale Almere (VMCA). Wil je een betaalde baan? Kijk dan eens op Jobsora of Twitter.

Foto

Ter illustratie. Bron: Pixabay.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant