Dierenambulance Midden Nederland, die actief is in Almere en Zeewolde, krijgt een plaats op de Almeerse Walk of Fame. Dat heeft de gemeente Almere bekend gemaakt. De afgelopen weken hebben 1.974 Almeerders gestemd op het moment van 2019 dat vereeuwigd wordt op de 46e tegel van de Walk of Fame. Op zaterdag 12 september 2020 wordt de Walk of Fame uitgebreid met de tegel van de dierenambulance.

Jubileum

“Dierenambulance Midden Nederland bestond op 18 februari 2019 25 jaar en dat dankzij de inzet van vele vrijwilliger”, aldus de gemeente. “Zwervende honden of katten, aangereden dieren of andere dieren in nood moeten het hebben van mensen die in hun vrije tijd hulp willen bieden als vrijwilliger van een dierenambulance. Ook hulp verlenen aan gewonde dieren, schoolvoorlichting en het bevrijden van dieren uit benarde situaties hoort tot de taken van de dierenambulance”.

Genomineerden

Net als voorgaande jaren hebben bewoners onderwerpen ingebracht. Daarna heeft een onafhankelijke commissie kandidaten geselecteerd voor de nominatie van de Walk of Fame tegel van 2019. De genomineerden waren: Almere City Run 10 jarig jubileum, eerste Europese Transgender-pad in Almere en het 25 jarig bestaan van de Dierenambulance Midden Nederland. Na het tellen van de stemmen kwam de dierenambulance als absolute winnaar uit de bus.

Lees ook eens:

Vandaag: Onthulling 45ste tegel Walk of Fame

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.