28 augustus: Stemmingen met windharpen op Almeerderstrand

Deel dit artikel

De Almeerse componist Miranda Driessen werkt vanaf 28 augustus tot en met 4 september 2020 acht dagen lang aan haar project Stemmingen. Dat doet zij samen met acht musici. De artiesten doen met windharpen onderzoek naar verschillende stemmingen. Stemmingen vanuit zowel een muzikale als emotionele context.

Proef

“Acht dagen achter elkaar staat de klankinstallatie met windharpen van Miranda Driessen op het strand”, schrijft het StrandLAB in de nieuwsbrief. “Elke dag stemt zij de installatie op een andere manier en klinken de windharpen anders. Iedere ochtend kun je meedoen met een deep listeningsessie. Deep listening is een methode voor verdieping van luisterervaringen die gebruikmaakt van meditatie, adem- en stemimprovisaties. Iedereen kan hieraan meedoen, ook als je geen muzikale vaardigheden hebt”.

De tijden dat je kan komen luisteren volgen nog en zijn binnenkort te vinden op de website van StrandLAB Almere.

Meer informatie over Miranda Driesssen vind je op www.mirandadriessen.com.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Laat een reactie achter