Vandaag is er een nieuwe video toegevoegd aan de 1Almere Zomerstream. Van mei tot en met augustus kun je kijken en luisteren naar de 1Almere Zomerstream. Elke maandag, woensdag en vrijdag wordt de stream vernieuwd. Je ziet een zomer lang het beste van 1Almere uit de afgelopen maanden. Ook is er het laatste Almeerse nieuws in tekst.

8 miljoen

Een groot nieuwsitem deze dagen is het bericht rondom 8 miljoen euro voor een nieuwe schoolcampus en woningen. De Gemeente Almere heeft om 8 miljoen euro gevraagd bij de landelijke overheid. De gemeente doet een beroep op een geldpot van de overheid die bestemd is voor steden die willen helpen de woningnood in Nederland het hoofd te bieden. Almere is niet de enige gemeente die een aanvraag doet. Vijf andere gemeenten in de Metropoolregio Amsterdam hebben ook geld aangevraagd. Ook de gemeenten Zaanstad en Purmerend zijn in de race om landelijke ‘bouwmiljoenen’ binnen te halen. Dat meldt het Noordhollands Dagblad.

Meer nieuws?

Wil je meer nieuws uit jouw buurt lezen? Bekijk dan hieronder de nieuwe video van 1Almere Teksttv. Bekijk ook eens de andere video’s in de zomerse playlist van de 1Almere Zomerstream.

Foto

Woningbouw in Almere Poort. Foto door: Nulzesendertig.

Video gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.