Ron Bisschop nieuwe eindredacteur bij lokale radiozender EASY FM

Deel dit artikel

Ron Bisschop wordt de nieuwe eindredacteur bij de Almeerse lokale omroep Easy FM. Dat meldt de omroep. Naast zijn functie als eindredacteur gaat hij ook het dagelijkse actualiteitenprogramma presenteren.

Ron Bisschop

Ron Bisschop is geen onbekende in de mediawereld. Bisschop woont in Almere en heeft in het verleden onder andere gewerkt voor BNR nieuwsradio, Kink FM, RTL Rock Radio en Radio Veronica. Hij heeft al 35 jaar ervaring als onder andere bureauredacteur en radiopresentator.

Verlengd

Naast het nieuws over Ron Bisschop, is er ook nieuws over Jan van Veen (Candlelight). Het contract van Van Veen is met 6 maanden verlengd. Op de zender zijn andere grote namen van presentatoren te vinden: Stefan Brau (RTL FM), Frank Schildkamp (WILD FM) en Martin Stoker (RTL 7). Ook Marjon Keller, Edvard Niessing en Luc van Rooij hebben een plaats gekregen in de programmering.

95.5 FM

EASY 95.5 FM is dagelijks te horen via de FM frequentie, DAB+ kanaal 10C, bij KPN, ZIGGO en via de app en website.

Foto

Logo van EASY 95.5 FM. Foto aangeleverd.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.