Het televisieprogramma Opsporing Verzocht heeft beelden getoond van de mogelijke dader die twee woningen in Almere zou hebben beschoten. Op vrijdag 1 en maandag 4 mei werd midden in de nacht geschoten op een huis aan de Melkdistelstraat. Tien minuten na die beschieting van 4 mei werd, om ongeveer 03.20 uur, in Almere-Poort een woning aan het Freyjaplantsoen beschoten.

Beelden

Op bewakingsbeelden is mogelijk de dader te zien. Daarop zijn tevens harde knallen te horen, nét nadat een man te zien is die in de richting van de betreffende woning loopt.

Familie

“Aangezien de bewoners van de beide huizen familie van elkaar zijn, lijken de incidenten erop gericht die familie te intimideren. Wie erachter zit of zitten, is nog onduidelijk”, meldt de politie in het televisieprogramma.

Online

Meer informatie is te vinden op de website van Opsporing Verzocht. Daar kunt u ook contactgegevens vinden van de politie.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.