Twee verdachten aangehouden overval Primera

Deel dit artikel

Twee van de vier verdachten van een overval op de Primera in Voorburg bij Den Haag zijn eind juni aangehouden. Dat meldt de politie. De aanhouding vond plaats op dinsdagochtend 30 juni. “Het gaat om een 17-jarige en een 15-jarige jongen uit Almere. De recherche doet nog onderzoek naar de andere twee verdachten”, schrijft de politie.

Overval Primera

“Vier jongeren pleegden op zaterdagochtend 14 maart een overval op de Primera aan de Laan van Nieuw Oosteinde in Voorburg. Dreigend met een vuur- en een steekwapen eisten ze geld en rookwaar van de medewerker. De jongeren vluchtten te voet met de buit weg”, aldus de politie. “De recherche hoorde verschillende getuigen en stelde camerabeelden veilig. Zo konden ze al snel een signalement van de verdachten vaststellen. Na verder onderzoek achterhaalde de recherche de identiteit van beide verdachten. Dit resulteerde in de twee aanhoudingen”.

Andere verdachten

Naar de identiteit van de andere twee verdachten doet de recherche nog onderzoek.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.