Benieuwd naar actuele gebeurtenissen uit jouw buurt? Je leest er meer over in het media-overzicht. Zo ging het vandaag onder andere over het daklozenprobleem bij de Hospitaalgarage. Dat blijkt moeilijk op te lossen. “Het is ons duidelijk dat het probleem veel complexer is dan wij vermoedden. Je kunt mensen niet zomaar verwijderen of wegsturen”, zegt Dick Guitoneau, voorzitter van de Vereniging van Eigenaren van het appartementencomplex boven die garage in Almere Stad. “Alleen in het openbaar slapen is niet toegestaan en dan kunnen ze iemand oppakken. Maar die is na een paar uur ook zo weer vrij en dan begint het weer van voor af aan”. In mei deed de vereniging haar beklag bij Omroep Flevoland over de slapende, etende, plassende en poepende daklozen in de garage, zo meldt de omroep.

Meer nieuws

Meer nieuws lees je in een nieuwe video in de 1Almere Zomerstream. De meest recente video van 1Almere Teksttv is vandaag toegevoegd. Bekijk hieronder meer.

Zomerstream

Van mei tot en met augustus kun je kijken en luisteren naar de 1Almere Zomerstream. Elke maandag, woensdag en vrijdag wordt de stream vernieuwd.

Foto

Esplanade (Bron: Gemeente Almere), uit archief.

Video gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.