Opnieuw een aflevering vanuit het missiecentrum in Almere Buiten. Vanwege de corona-maatregelen is het niet mogelijk om een grote samenkomst te organiseren. Daarom zendt De Wegwijzer iedere zondag om 10.00 uur een dienst uit via internet.

Kijk Live

Video door: Mediateam De Wegwijzer Almere.

Groeien

Het is de bedoeling dat , als we een geestelijke baby zijn geworden, we gaan groeien. Als we een baby blijven dan kunnen we de erfenis niet in ontvangst nemen. Daarom moeten we groeien”, aldus voorgang Mark Zeldenrust. “We groeien onder andere door ons te laten reinigen en leiden door de Geest. Door te lezen uit het Woord. Door te leren leven met God. En door vrucht te dragen. Met als grote doel dat Jezus verheerlijkt wordt, en de wereld Hem leert kennen”.

Video gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.