18-jarige Almeerder voor achtste keer bekeurd na rijden zonder rijbewijs

Deel dit artikel

De politie heeft op verschillende plaatsen in Nederland bestuurders bekeurd die zonder rijbewijs achter het stuur van hun auto zaten. Onder de bestuurders werd ook een 18-jarige man uit Almere bekeurd.

A1

“Op de A1 bij Naarden controleerden agenten een auto met een 18-jarige bestuurder uit Almere. Hij reed in de auto van zijn moeder maar was zelf niet in het bezit van een rijbewijs”, meldt de politie. “Verder bleek uit de politiesystemen dat de jongeman al zeven keer eerder was bekeurd voor het besturen zonder rijbewijs. Vier in een auto en drie keer op een snorfiets. Daar komt dus nog een achtste bekeuring bij. De verdachte mocht zijn moeder uit bed bellen om te melden dat haar auto in beslag was genomen”.

Andere plaatsen

Andere plaatsen waar bestuurders werden staande gehouden zijn Driebergen, Diemen, Maarheeze en Apeldoorn. In drie gevallen werd de auto ook direct in beslag genomen.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Laat een reactie achter