“Vorige week dinsdag was een bijzondere dag: er vonden maar liefst vijf Flevo Campus meet-ups op één dag plaats”, meldt Flevo Campus in de nieuwsbrief. De meet-ups zijn online terug te bekijken.

Livestream

“De meet-ups, waarin onderzoekers en experts bijpraten over hun vakgebied en hun kennis delen, vinden normaal in besloten kring plaats, eens in de zoveel weken”, aldus de Flevo Campus. “Vanwege de coronacrisis werden de meet-ups nu op één dag, op één plek georganiseerd, én werden ze gelivestreamd voor een groot publiek”.

Meet-ups

Onderzoekers van Aeres Hogeschool en WUR, maar ook talloze ervaringsdeskundigen (boeren, korte keten-ondernemers), praten je in vijf sessies helemaal bij. Ook het ‘Wat je eet, dat deert’ Voedseldebat met Laura Bromet (GroenLinks), Carla Dik-Faber (CU) en Tjeerd de Groot (D66) is geheel terug te kijken.

Bekijk alle meet-ups via de website van Flevo Campus.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.