Bedrijvenpark De Steiger krijgt een ontmoetingsplek voor ondernemers en bezoekers. Dat meldt de gemeente Almere. Het Almeerse samenwerkingsverband Ruig & Geroest, The Crazy Smile en Groen & Meer won de ontwerpwedstrijd.

Groen

Er is groen licht gegeven voor een groen plein met verschillende elementen die informatief zijn, de weg wijzen, ruimte bieden voor ontspanning en ontmoeting, samenwerking stimuleren en de aandacht trekken. Het is het winnende ontwerp tijdens de ontwerpwedstrijd. “Uit de drie inzendingen kozen Almeerders, ondernemers op De Steiger en de jury unaniem voor dit ontwerp van het Almeerse samenwerkingsverband Ruig & Geroest, The Crazy Smile en Groen & Meer”, aldus de gemeente.

Circulaire uitstraling

“Het circulaire aspect vonden wij heel goed uitgewerkt in dit concept, en ook op een manier die aansluit bij de bedrijvigheid op De Steiger”, vertelt Mayte de Vries, programmamanager City Lab. “Daarmee draagt het bij aan de circulaire uitstraling van De Steiger en geeft het nog meer gezicht aan alle circulaire bedrijven die hier al actief zijn. Wij hopen dat het zo ook weer andere bedrijven en inwoners inspireert”.

De Steiger

Bedrijvenpark De Steiger is het oudste bedrijvenpark van de stad. De gemeente Almere investeert samen met de provincie Flevoland en het Rijk in dit bedrijvenpark, om het aantrekkelijker en toekomstbestendiger te maken.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.