Van mei tot en met augustus kun je kijken en luisteren naar de 1Almere Zomerstream. Elke maandag, woensdag en vrijdag wordt de stream vernieuwd. Vandaag is er een nieuwe video toegevoegd aan de lijst. In de video zie je de vijf interessantste berichten van de dag.

Dagoverzicht 1 juli 2020

Bekijk hieronder het dagoverzicht in een nieuwe video van 1Almere Teksttv. Bekijk in de playlist ook de andere video’s van 1Almere Actueel.

Video’s

Deze zomer kun je iedere maandag, woensdag en vrijdag vooral genieten van de afleveringen uit de afgelopen maanden. Maar… er zit veel interessants tussen. Natuurlijk houden we je ook deze zomer, via de website en sociale media op de hoogte van actuele gebeurtenissen in de stad.

Foto

Skyline van Almere Stad. Foto door: Nulzesendertig.

Video gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.