56

Chris Wiersma neemt afscheid als directeur bibliotheek

Vandaag neemt Chris Wiersma afscheid als directeur van de nieuwe bibliotheek in Almere. Annerie Brenninkmeijer is sinds juni actief als nieuwe directeur.

Eerder dicht

Vanwege de afscheidsbijeenkomst van Chris Wiersma sluit de bibliotheek in Almere Stad vandaag eerder. De film gaat wel gewoon door. “We vragen je hier rekening mee te houden. Onze excuses voor eventuele overlast”, meldt de bibliotheek via haar website.

Opvolger

Annerie Brenninkmeijer is verheugd met haar nieuwe functie: “Ik vind het een eer om te werken voor een stad met groeiambities, pioniersgeest en een zeer warm hart voor de bibliotheek. Dat past heel goed bij mijn marketing en innovatiemanagement achtergrond en mijn passie voor eigentijdse bibliotheken”.

“De komende jaren wil ik graag voortbouwen op wat in de afgelopen jaren is neergezet. Dit wil ik bereiken door verder te vernieuwen en te verbinden, intern en extern. In mijn visie wordt de bibliotheek steeds meer een platform voor ontmoeting en ontwikkeling in de stad. Iedereen is welkom voor een goed verhaal, een inspirerende activiteit of film, een heerlijke kop koffie en/of voor het uitwisselen van ideeën over verdere samenwerking”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant