ASN Autoschade Almere gaat fungeren als proeftuin voor nieuwe reparatietechnieken en equipment. Het bedrijf is sinds deze week door franchiseorganisatie ASN Groep gecertificeerd als Autoschade Experience Center.

Technologie

Aanleiding voor de verandering is de technologische ontwikkeling van auto’s en de toenemende complexiteit om schades te herstellen. Met de proeftuin wil het bedrijf voldoende kennis en ervaring opdoen om deze auto’s ook in de toekomst goed, efficiënt en volgens de normen te kunnen herstellen.

Naast de complexer wordende autotechniek houdt de vestiging zich bezig met onderzoek en opleidingen waarbij medewerkers leren werken met nieuwe reparatiemethoden. Onderzocht wordt hoe bestaande reparatiemethoden veiliger, efficiënter en sneller kunnen worden uitgevoerd met minimaal materiaalverbruik en slimmere procedures. Daarnaast wordt onderzocht hoe bij de reparatie minder fijnstoffen vrijkomen en hoe de processen in de werkplaats kunnen worden verduurzaamd.

Drie vestigingen

In totaal worden er dit jaar drie Experience Centers geopend. Deze gaan aan de hand van hun opgedane kennis en ervaring andere vestigingen adviseren. De eerste vestiging werd afgelopen week geopend in Almere. Peter Hubregtse, Algemeen Directeur ASN Groep, reikte het schild uit aan vestigingsmanager Paul Vuijst.

Foto

v.l.n.r.: Peter Hubregtse (Directeur ASN Groep), Paul Vuijst (Vestigingsmanager ASN Autoschade Almere) en Barbie van der Neut (Receptioniste ASN Autoschade Almere). Foto: Aangeleverd.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.