De Wegwijzer zendt ook deze week opnieuw een aflevering uit. Vanwege de corona-maatregelen is het niet mogelijk om een grote samenkomst te organiseren. Daarom zendt De Wegwijzer iedere zondag om 10.00 uur een dienst uit via internet.

Bekijk de uitzending

Video door: Mediateam De Wegwijzer Almere.

Rust

Dit keer gaat het over rust: “Laat onze rust met rust”. Kom op adem! “In het bekende verhaal van de schepping vertelt dat God zelf ophield op de 7e dag met scheppen. En op adem kwam”, vertelt voorganger André Meulmeester. “Zo mogen ook mensen op adem komen en ervaren dat het leven meer is dan alleen maar werken. Dat leven een geschenk is en dat de Sabbat een dag is om te genieten, om op adem te komen, de relatie met God en elkaar te vieren en om te resetten en weer mens te zijn”.

Video gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.