Vacatures: Triade Vitree zoekt vrijwilligers

Deel dit artikel

Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar (vrijwilligers)-vacatures bij jou in de buurt. Vandaag aandacht voor vacatures van Triade Vitree. De zorgorganisatie is op zoek naar diverse vrijwilligers.

Activiteiten

De Kajuit in Almere (Noorderplassen) is een locatie van Vitree. Zij zijn op zoek naar een vrijwilliger voor diverse activiteiten. Iemand die het leuk vindt om met één van de jongeren iets te ondernemen. Hierbij wordt gedacht aan diverse activiteiten in de natuur zoals kanoën, wandelen of fietsen. Interesse? Bekijk de vacature.

Theater

Spotlight Theater Almere organiseert komende zomer een programma voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Zij kunnen jouw hulp en ervaring met podiumkunsten goed gebruiken.

Maatje gezocht!

Triade Vitree is ook op zoek naar maatjes. Bijvoorbeeld voor Johan en een eenzame man die wordt begeleid door het ambulante VPT team van Triade.

Andere jobs

Wil je vrijwilligersvacatures bekijken? Neem dan eens een kijkje op de website van de Vrijwilligers- en Mantelzorgers Centrale Almere (VMCA). Wil je een betaalde baan? Kijk dan eens op Jobsora of Twitter.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.