Prikpost Flevoziekenhuis in Almere Poort vanaf maandag weer geopend

Deel dit artikel

Vanaf maandag 29 juni gaat de prikpost van het Flevoziekenhuis in Almere Poort weer open. De prikpost in Almere Poort is te vinden bij Medi-Mere Huisartsenpraktijk Poort. De route staat ter plekke aangegeven. De prikpost is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 10.00 uur.

Bloedprikken

De prikpost is er om bloed te laten prikken. Moet u bloed laten prikken, maar heeft u (mogelijk corona-gerelateerde) klachten als hoesten, kortademigheid, neusverkoudheid, keelpijn of koorts? Ga dan naar het Flevoziekenhuis. Het ziekenhuis meldt dat er op de hoofdlocatie van het Flevoziekenhuis een speciale COVID-poli is.

Alle informatie over bloedprikken en de Almeerse prikposten vindt u op de website van het ziekenhuis.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.