Nieuw terras en natuurkiosk voor natuurbelevingcentrum

Deel dit artikel

Stad & Natuur en Paviljoen de Oostvaarders hebben een nieuw en groen terras. Dit groene terras is ingericht met een kiosk en een ruime opstelling van houten picknicktafels op het grasveld direct voor het gebouw.

Kiosk

“Vanuit de kiosk worden onder andere duurzame koffie, huisgemaakte appeltaart, gekoelde dranken en fruitsappen, ijs en snacks geserveerd. Daarnaast staan de medewerkers klaar om bezoeker informatie over het natuurbelevingcentrum en het gebied te geven”, meldt Stad en Natuur Almere. Nieuw is het Italiaanse schepijs. “Wandelaars, vogelaars, fietsers en bezoekers van dit bijzondere natuurgebied kunnen komende zomer ook voor ambachtelijk Italiaans schepijs bij deze TOP locatie (Toeristisch Overstap Punt) terecht. Net als in het restaurant biedt de Oostvaarders natuurkiosk een ruime keuze aan vega en vegan producten. Het Italiaanse sorbetijs is geheel veganistisch, gluten- en lactosevrij”.

Paviljoen

“Bij Paviljoen de Oostvaarders geniet je dagelijks van duurzaam, groen en gezond eten en drinken. Waar mogelijk wordt gewerkt met biologische, lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Lekker, gezond én duurzaam”, aldus Stad en Natuur. Meer informatie vind je op de website van Paviljoen De Oostvaarders.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.