Het weer is er deze week zomers genoeg voor: een buitenzwembad in Almere. In oktober besteedde 1Almere aandacht aan ontbrekende voorzingen in Almere. Eén van de voorzieningen waar veel Almeerders op zitten te wachten is een buitenzwembad. Wat blijkt: het zwembad komt er toch. Dat bleek eerder deze maand uit het nieuwe coalitieakkoord. De komende twee jaar gaat het nieuwe college onderzoeken op welke manier het openluchtzwembad gerealiseerd kan worden.

Reportage

Vandaag in de 1Almere Zomerstream een terugblik op een interview in Straatpeil.

Zomerstream

Aanstaande maandag zie je een nieuwe video. Via de 1Almere Zomerstream kun je een zomer lang terugkijken naar de leukste reportages van 1Almere. De lijst wordt meestal iedere maandag, woensdag en vrijdag aangevuld.

Video gepubliceerd door: 1Almere.

Comments are closed.