‘Wat ontbreekt er in Almere’; Stem mee!

Deel dit artikel

Almere is een stad met veel voorzieningen. Van het openbaar vervoer tot de zorg en van entertainment tot banen; je vindt van alles in de stad. Maar er zijn zeker ook voorzieningen die ontbreken. Van belangrijke tot minder belangrijke voorzieningen: er is altijd wel iets te bedenken wat nog ontbreekt. Neem bijvoorbeeld de plannen voor een nieuw musicaltheater aan het Weerwater, een toeristische trekpleister of de bouw van huurwoningen.

Wat ontbreekt er volgens jou?

Wat ontbreekt er volgens jou in Almere? Geef je mening via onderstaande poll.

Let op: Deze poll is aangepast. Eerder was het mogelijk om antwoorden toe te voegen. Die antwoorden hebben we laten staan. Op dit moment is het niet meer mogelijk zelf antwoorden toe te voegen aan de poll.

Wat ontbreekt er in Almere?

Foto

Skyline van Almere aan het Weerwater. Foto door: Nulzesendertig.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.