60

Zomerstream: Terugblik op het feest Soekot

In de 1Almere Zomerstream zie je een zomer lang hét beste van 1Almere Actueel. Vandaag een terugblik op een reportage over het Joodse feest Soekot. In 2020 zal Soekot plaatsvinden van vrijdag 2 oktober tot en met vrijdag 9 oktober.

Reportage

Soekot

In oktober 2019 vond het Joodse feest Soekot plaats. Soekot is een Joods feest waarbij wordt herdacht dat de Israëlieten veertig jaar lang in de Sinaïwoestijn onder de bescherming van God rondtrokken waarbij ze verbleven in tenten of hutten. Er werd veel gedanst.

Zomerstream

Aanstaande woensdag zie je een nieuwe reportage. Via de 1Almere Zomerstream kun je een zomer lang terugkijken naar de leukste reportages van 1Almere. De lijst wordt iedere maandag, woensdag en vrijdag aangevuld.

Video gepubliceerd door: 1Almere.

Dit vind je misschien ook interessant