56

Flevoziekenhuis start met COVID-nazorgpoli

Het Flevoziekenhuis is sinds begin juni gestart met een nieuwe COVID-nazorgpoli. Dat meldt het ziekenhuis via internet.

Juiste zorg

“De COVID-nazorgpoli is opgericht om mensen de juiste zorg en ondersteuning te bieden nadat zij COVID-19 hebben gehad. COVID-19 is de ziekte die veroorzaakt wordt door het coronavirus”, aldus het Flevoziekenhuis.

Blijvende klachten

Mensen die in het ziekenhuis opgenomen zijn geweest vanwege COVID-19 kunnen last hebben van gezondheidsklachten als zij thuis verder herstellen. Ook mensen die thuis COVID-19 hebben doorgemaakt kunnen aanhoudend last hebben van klachten. Dit kunnen zowel lichamelijke als psychische klachten zijn.

Meer informatie is te vinden op de website van het Flevoziekenhuis.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant