Almere City FC neemt Tunga over van Borussia Dortmund

Deel dit artikel

Almere City FC heeft de vijfde aanwinst voor het nieuwe seizoen binnengehaald. Het gaat om Steve Tunga. “De 23-jarige defensieve middenvelder komt over van Borussia Dortmund, waar hij in het tweede elftal speelde. Hij tekent in Almere een contract voor twee seizoenen”, meldt de club.

Tijd voor Almere

“Ik heb een fantastische periode gehad bij Borussia Dortmund, maar nu is het tijd voor nieuwe stap”, reageert Tunga in een artikel bij de club. “Het plan en de visie van Almere City FC spreken mij enorm aan. Deze club wil naar de Eredivisie en ik ga er alles aan doen om dat doel met mijn ploeggenoten te verwezenlijken. Ik kan niet wachten om hier aan de slag te gaan”.

Michael Woud

Michael Woud is ook één van de spelers die overkomt naar Almere City FC: “De 21-jarige doelman wordt voor een jaar gehuurd van Willem II. Na het vertrek van Joshua Smits heeft de clubleiding snel geschakeld, waardoor hoofdtrainer Ole Tobiasen weer de beschikking heeft over drie doelmannen in zijn selectie”, aldus de club.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.