Streetprints Louis Armstrongweg zorgen voor overlast

Deel dit artikel

De gemeente Almere gaat de ‘streetprints’ aan de Louis Armstrongweg verwijderen. De streetprints zijn aangebracht om de snelheid te beperken. “De streetprints gaan we vanaf maandag 22 juni weer verwijderen, omdat ze leiden tot geluidsoverlast”, aldus de gemeente.

Werkzaamheden aan de weg

“Het verwijderen van de markeringen begint op maandag 22 juni en duurt twee dagen. Eerst frezen we de markering weg. Daarna brengen we over de hele breedte van de weg een nieuwe laag asfalt aan. De weg is dan afgesloten voor verkeer. De omleidingsroute wordt aangegeven met gele borden”.

Onvoldoende effect

Naast geluidsoverlast zouden de prints ook onvoldoende effect leveren bij het beperken van de snelheid. Er komen geen andere snelheidsbeperkende maatregelen.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Laat een reactie achter