2turvenhoog Festival trapt af in spiksplinternieuw atelier

Deel dit artikel

2turvenhoog festival trapt af in het spiksplinternieuw atelier van StrandLAB Almere. In het weekend van 19 tot en met 21 juni werken Sjoukje Gootjes en Francy van den Heuvel aan een spannende belevingsinstallatie.

Presentatie

“Later in de zomer, als de coronamaatregelen hopelijk weer wat verruimd zijn, komt er in het weekend van 14 tot en met 16 augustus nog een presentatie voor het publiek. De werken zijn straks ook te zien op de vernieuwde Esplanade tijdens het 2turvenhoog festival dat dit najaar in KAF wordt gehouden”, zo laat de organisatie weten.

2turvenhoog festival

Dit festival is het avontuurlijkste kunstenfestival voor kinderen van 0 tot en met 6 jaar en hun volwassen begeleiders. Het festival heeft al meer dan twintig jaar zijn thuisbasis in Almere. Het festival en StrandLAB zijn partners in FlevoLAB, het verbond van vijf Flevolandse culturele instellingen. Het werken op het strand is een mooi voorbeeld van de samenwerking tussen deze instellingen.

Meer informatie vind je op de website van StrandLAB Almere.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.