Het gebiedskantoor van Almere Poort gaat verhuizen. Dat meldt de gemeente Almere. Vanaf 1 juli is het kantoor te vinden op de Duitslandstraat 104 in Almere Poort.

Gebiedskantoor

Almere heeft vier gebiedskantoren in verschillende stadsdelen. Vanuit de gebiedskantoren onderneemt de gemeente gebiedsgerichte activiteiten. Bijvoorbeeld wijkontwikkeling, veiligheidszaken en contacten met partners in de wijk. De gebiedskantoren zitten in de stadsdelen Stad, Haven, Buiten en Poort. Almere Centrum heeft ook een eigen team, dat werkt vanuit het Stadhuis.

Contact

Wilt u iemand van het gebiedskantoor spreken over het wijkbudget, een idee voor de buurt of ontwikkelingen in de wijk, maak dan een afspraak. Ga hiervoor naar het contactformulier van de gemeente of bel 14 036. Meer informatie over de andere gebiedskantoren in de stad, is te vinden op de website van de gemeente.

Foto

Nieuwbouw in Almere Poort. Foto door: Nulzesendertig

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.