Vanaf dinsdag 30 juni aanstaande wordt de weg bij het kruispunt van de Hogering met de Botterweg afgesloten vanwege werkzaamheden. Tijdens de wegwerkzaamheden wordt er gewerkt aan het verbreden van de Hogering.

Start

“Op dinsdag 30 juni 2020 om 20.00 uur starten de werkzaamheden bij het kruispunt van de Hogering met de Botterweg”, meldt de gemeente Almere. “Dat betekent dat vanaf die datum weggebruikers op de Hogering op dat kruispunt niet meer kunnen afslaan naar de Botterweg. Daarnaast kan er ook geen oversteek gemaakt worden van de Botterweg naar de Hollandsedreef of omgekeerd”.

Omleiding

Tijdens de afsluiting geldt een omleidingsroute. Verkeer dat vanaf de Hogering richting Almere Poort gaat, maakt gebruik van de A6. Verkeer met eindbestemming Pampus(hout) of Manege Pampushout, rijdt ook om via de A6 en maakt dan gebruik van de Poortdreef en Godendreef (en omgekeerd).

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.