Dit weekend werden er ijsjes uitgedeeld bij Het Klokhuis in Almere Poort. Er werden ongeveer 200 ijsjes uitgedeeld met een smaak die bedacht werd door Joyce Stiphout en haar gezin.

Wedstrijd

“Een aantal weken geleden heeft Stad & Natuur alle Almeerders opgeroepen om mee te denken over een te maken Klokhuis-ijsje”, schrijft de organisatie. “Jong en oud deden mee met de wedstrijd en er kwamen bijna 150 smaakideeën binnen bij Stad & Natuur. Een professionele jury van ijspressi en Stad & Natuur hebben zich gebogen over de prachtige smaakcombinaties en hebben gekozen voor het ultieme kinderijsje, bedacht door Joyce Stiphout en haar gezin: ‘pindakaas-chocopasta-aardbeienjam-chocoladehagelslag'”.

Boterham

“De kinderen konden thuis niet kiezen wat ze op hun boterham wilde hebben, dus werd het alle vier”, vertelt de winnaar Joyce Stiphout. “Toen ze mochten meedenken over een Klokhuisijsje, was de smaak snel bepaald”.

Het winnende gezin kreeg van Stad & Natuur en ijspressi 5 liter ijs en mochten ook het eerste ijsje in ontvangst nemen.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.