Look Good Feel Better heeft een mooi alternatief gevonden voor haar workshops. De workshops die speciaal bedoelt zijn voor de ‘uiterlijke verzorging voor mensen met kanker’ worden online georganiseerd. Normaal gesproken vinden de workshops plaats in het Flevoziekenhuis. Het gaat om de workshops huidverzorging, make-up en haarwerken.

Gratis

Deelname is helemaal gratis. “Op www.lookgoodfeelbetter.nl/workshops vind je alle data. Klik op de gewenste datum en meld je gelijk online aan. Je krijgt van Look Good Feel Better een bevestigingsmail”, schrijft de organisatie. “Je bepaalt zelf wanneer je meedoet. Dat kan voor, tijdens of na je behandeling zijn. Het is mogelijk om alle workshops te volgen. Volg je liever één workshop, dan kan dat ook. Net wat jij wilt en wat je goed uitkomt”.

Workshops

Op de website van het Flevoziekenhuis vind je meer informatie over de duur en inhoud van de workshops.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.