Almeerse Joshua Smits vertrekt naar Noorse club

Deel dit artikel

Joshua Smits maakt per direct de overstap van Almere City FC naar FK Bodø/Glimt. Dat meldt Almere City FC. “De 27-jarige doelman tekent een contract voor vier seizoenen bij de Noorse Europa League-deelnemer. De Noorse club koopt het nog één jaar lopende contract van de speler af”.

Hoogste niveau

“Ik ben blij dat ik de kans krijg om op het hoogste niveau van Noorwegen en in de voorronde van de Europa League te mogen spelen”, reageert Smits in een artikel bij Almere City FC. “Een mooi podium om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik wil iedereen bij Almere City FC – staf, spelers, kantoorpersoneel en supporters – heel erg bedanken voor het vertrouwen dat ze mij hebben gegeven in de afgelopen seizoenen. Almere City FC is een fantastische club, waar ik een hele fijne tijd heb gehad. Ik hoop de club snel in de Eredivisie te zien”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.