Terugblik op de Podcast: De Romantica’s

In de 1Almere Zomerstream blikken we de hele zomer terug op het beste van 1Almere Actueel. Vandaag een terugblik op een onderdeel uit de podcast van 6 oktober 2019. Toen hoorde je muziek van de Romantica’s. Het zangduo vroeg ons of wij muziek van hen wilden draaien. Dat deden we. Vooral omdat veel Almeerders de muziek vast ook interessant zullen vinden. In de Zomerstream uiteraard ook reportages over andere thema’s. Bekijk hieronder meer.

Zomerstream

De Romantica’s

In deze uitzending speciaal aandacht voor het zangduo De Romantica’s, oftewel Cees en Andrea.
Zij vroegen ons of wij wat van hun muziek willen draaien. Cees en Andrea, schrijven en componeren eigen Nederlandstalige nummers, met teksten over uiteenlopende onderwerpen van vreugde tot verdriet. Zij hechten daarbij waarde aan zinnige teksten met inhoud en goede melodieuze compositie’s. Volgend jaar bestaan zij als zangduo 12,5 jaar en dan brengen ze hun zesde album uit. De twee zijn al 36 jaar getrouwd.

Meer informatie vind je op hun website.

Dementie

Dementie is een thema dat werd genoemd in deze podcast. Het thema kwam ook terug in de muziek van De Romantica’s. Afgelopen week was het een belangrijk thema in een live-uitzending van AVROTROS op NPO1. Bekijk de uitzending over dementie terug door op de blauwe button te klikken.

Bekijk de uitzending over dementie terug door op de blauwe button hierboven te klikken.

Zomerstream

Aanstaande maandag zie je een nieuwe video. Via de 1Almere Zomerstream kun je een zomer lang terugkijken naar de leukste reportages van 1Almere. De lijst wordt iedere maandag, woensdag en vrijdag aangevuld.

Foto

Zangduo De Romantica’s. Foto: Aangeleverd.

Video gepubliceerd door: 1Almere.