Deze week hoor je in de 1Almere Zomerstream een interview met Lucien & Joan. Zij vertellen meer over het Skere Klere Almere Festival 2019. Vandaag deel 2 van het interview.

Deel 2

Maandag hoorde je deel 1 van het gesprek met de mensen achter Broke Ass Millionaires en het Skere Klere Festival in Almere. Wat is het tofste aan dit festival? Check het in deel 2 van het interview.

Skere Klere

Lucien & Joan vertellen meer over het Skere Klere Almere Festival 2019. Het stylingduo en fashioncouple zijn met hun uitgesproken stijl en state of mind bezig mensen bewust te maken wat je allemaal met kleding kan doen. Upcyclen Recyclen, designen. Op het SKIA Festival zie je verschillende onderdelen wat BAM aan te bieden heeft.

Zomerstream

Aanstaande vrijdag zie je een nieuwe video. Via de 1Almere Zomerstream kun je een zomer lang terugkijken naar de leukste reportages van 1Almere. De lijst wordt iedere maandag, woensdag en vrijdag aangevuld.

Video gepubliceerd door: 1Almere.

Comments are closed.