Politie zoekt verdachten van schietincident

Deel dit artikel

Op vrijdag 5 juni vond op de Jaagmeent een schietincident plaats. Een 44-jarige Almeerder raakte hierbij gewond. De verdachten wisten te ontkomen.

Schietincident

“Rond 14.45 uur ontving de politie de melding van het incident en ging met meerdere eenheden ter plaatse”, meldt de politie online. “Het slachtoffer was gewond, maar aanspreekbaar en werd naar het ziekenhuis vervoerd. De politie stelde direct een onderzoek in de omgeving in en activeerde Burgernet. Hieruit bleek dat er meerdere verdachten bij het incident waren betrokken en gevlucht in de richting van de Koolgriend. De verdachten droegen donkere kleding en hadden rastahaar”.

Onderzoek

De recherche doet onderzoek naar de toedracht. Een buurtonderzoek is inmiddels uitgevoerd en diverse getuigen zijn gehoord. Ook deed de forensische opsporing ter plaatse onderzoek. Weet u meer? Of misschien heeft u wel camerabeelden van het incident. De politie hoort het graag. Dat kan via 0900-8844, maar wij begrijpen het ook als u liever anoniem wilt blijven. In dat geval kunt u contact opnemen met het Team Criminelen Inlichtingen, 079-3458999 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.