Vrouwen aangehouden na slaan en spugen treinconducteur

Deel dit artikel

De politie heeft twee vrouwen aangehouden nadat zij een treinconducteur bespuugden. Het gaat om een 18 en 19- jarige vrouw uit Almere. De conducteur besloot bij het eerstvolgende station, Rotterdam Alexander, met gesloten deuren te wachten op de inmiddels gealarmeerde politie.

Mondkapje

“De conducteur (65 jaar) sprak de vrouwen aan op het gebruik van hun mondkapje. De vrouwen waren hier niet van gediend en scholden de conducteur meteen uit, om vervolgens de beschermingsmiddelen van het gezicht van de conducteur te slaan. De conducteur raakte niet gewond. Gealarmeerde agenten werden ook uitgemaakt voor allerlei ziektes. De vrouwen zijn aangehouden. Er is aangifte gedaan voor mishandeling en belediging”, meldt de politie.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.