Deze week hoor je in de 1Almere Zomerstream een interview met Lucien & Joan. Zij vertellen meer over het Skere Klere Almere Festival 2019. Het stylingduo en fashioncouple zijn met hun uitgesproken stijl en state of mind bezig mensen bewust te maken wat je allemaal met kleding kan doen. Upcyclen Recyclen, designen. Op het SKIA Festival zie je verschillende onderdelen wat BAM aan te bieden heeft.

Terugblik is gelijk vooruitblik

In dit eerste deel van de terugblik op het festival blikken we eigenlijk vooruit op het Skere Klere Festival dat op zaterdag 5 oktober 2019 plaatsvond in het centrum van Almere Buiten. Je hoort een interview met de organisatoren.

Woensdag

Aanstaande woensdag hoor je het vervolg van het interview. Dan de vraag: wat is het tofste op dit festival? Via de 1Almere Zomerstream kun je een zomer lang terugkijken naar de leukste reportages van 1Almere. De lijst wordt iedere maandag, woensdag en vrijdag aangevuld.

Video gepubliceerd door: 1Almere.

Comments are closed.