Verdachte aangehouden voor dodelijk steekincident

Deel dit artikel

**Update 10-06-2020: De 27-jarige man blijft 14 dagen langer vastzitten. Dat meldt de politie.**

Een 27-jarige man uit Mûnein in Friesland is aangehouden voor een dodelijk steekincident waarbij een 43-jarige Almeerder om het leven is gekomen. Een 38-jarige man uit de gemeente Tytsjerksteradiel is zwaargewond geraakt bij het steekincident.

Steekincident

“Zaterdagavond rond zeven uur kregen de hulpdiensten de melding dat er twee mensen zouden zijn neergestoken in een woning aan de Mounewei in Munein”, aldus de politie. “De hulpdiensten kwamen direct in grote getale ter plaatse. Maar voor een 43-jarige man uit Almere mocht hulp niet meer baten, hij is overleden aan zijn verwondingen. De politie kon bij aankomst direct een 27-jarige man uit de gemeeenste Tytsjerksteradiel als verdachte aanhouden”.

Onderzoek

“De recherche doet onderzoek naar de precieze toedracht van dit incident. Zo is er op zaterdagavond een uitgebreid buurtonderzoek gedaan, heeft het team forensische opsporing de woning en de omgeving onderzocht en hoort de recherche getuigen en de verdachte”, zo laat de politie weten.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.