‘De meeste dromen zijn bedrog’, zo klinkt de titel van één van de hits van Marco Borsato. Maar dat is niet altijd zo. Vandaag gaat het in een nieuwe aflevering van De Wegwijzer over ‘Dromen die geen bedrog zijn’. De kerkdienst van De Wegwijzer wordt online uitgezonden vanwege het coronavirus.

LIVE

Video: Door Mediateam De Wegwijzer.

Dromen en bedrog

“Op de pinksterdag werd één van de grootste speeches ooit gehouden. Petrus sprak het volk toe dat nu de beloften van God in vervulling zouden gaan dat de wereld kennis zou maken met het verlossende Evangelie van Jezus Christus”, zegt voorganger André Meulmeester. “Petrus citeerde daar de profeet Joel die zei dat Gods Geest op alle vlees zal komen. Zonen en dochters zullen profeteren. Jongeren zullen visioenen zien en ouderen zullen dromen van en nieuwe werkelijkheid. En ieder die de naam van Jezus aanroept zal delen in deze nieuwe werkelijkheid. Wij leven in de tijd waarin de vervulling van Gods beloften plaatsvind. Wat een tijd en toekomst staat ons te wachten”.

Video gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.