Het Uitfestival Almere en de Landelijke Veiligheidsdag in Almere worden verplaatst naar een andere datum. Vanwege het coronavirus is het niet mogelijk om de evenementen nu door te laten gaan.

Uitfestival

Het Uitfestival Almere stond gepland voor het weekend van 25 t/m 27 september 2020. Het evenement wordt verplaatst naar september 2021. “Dat hebben de organisatoren, Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere, het Directieoverleg culturele instellingen in Almere, Almere City Marketing en het Cultuurfonds Almere, in overleg besloten”, meldt Almere City Marketing.

Landelijke Veiligheidsdag

De Landelijke Veiligheidsdag in Almere zou op zaterdag 10 oktober plaatsvinden. De nieuwe datum wordt zaterdag 16 oktober 2021. “Evenementen zijn tot 1 september niet toegestaan, verlenging wordt niet uitgesloten en voor grote landelijke evenementen geldt dat ze pas mogen worden gehouden als er een vaccin is tegen corona. Bovendien is de Landelijke Veiligheidsdag juist een evenement waarbij ontmoeting met hulpverleners één van de doelen is. Dat kan niet worden gerealiseerd binnen de anderhalve-metermaatschappij”, aldus de organisatie.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.