Recyclingperrons in Almere tijdelijk langer open

Deel dit artikel

De openingstijden van de recyclingperrons in Almere worden verruimd. De gemeente Almere vindt dit nodig vanwege grote drukte. “U kunt op maandag, vrijdag en zaterdag tussen 8.00 – 18.00 uur uw afval komen brengen. Daarnaast opent de gemeente Almere een speciale ‘tuinstraat’ bij recyclingperron Almere Buiten voor uw tuinafval”.

Openingstijden 8 juni – 29 augustus

  • Maandag: verruimde openingstijden 8.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag, woensdag en donderdag – normale openingstijden 9.00 – 17.00 uur
  • Vrijdag en Zaterdag: verruimde openingstijden 8.00 – 18.00 uur

De aangepaste openingstijden gelden tot 29 augustus 2020.

Tuinstraat

“Vanaf maandag 8 juni kunt u terecht bij recyclingperron Almere Buiten met uw tuinafval in de speciale ‘tuinstraat’”, meldt de gemeente. “Verkeersregelaars leiden u naar de juiste plek, zodat u niet in de algemene wachtrij van het perron hoeft te staan. Bij deze zogenoemde ‘tuinstraat’ kunt u uw zand, groenafval, B/C hout, steen en puin kwijt”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.