Zomerstream: De snelheid op de A6 blijft op 100

Deel dit artikel

Vorig jaar werd er flink gediscussieerd over de A6. Moet de snelheid op 100 km/u blijven? Aan het eind van het jaar was het duidelijk: Op de snelwegen geldt overal tussen 06.00 en 19.00 uur een maximumsnelheid van 100 km/u. Op veel snelwegen mag je in de avond en nacht (tussen 19.00 en 06.00 uur) 120 of 130 km/u. Hoe dat sinds maart 2020 zit op de A6, zie je op deze kaart. Daar zie je ook de snelheden van andere snelwegen in het land.

Geef je mening:

Geef vanmiddag je mening in een nieuwe poll op 1almere.nl.

Discussie

Een discussie als vorig jaar blijft interessant. Vooral om erop terug te blikken. Op die manier kunnen we zien wat Almeerders vinden van de huidige snelheid op de snelwegen. Is het goed dat er 100 km/u wordt gereden, of mag het best wat sneller? Je ziet het vandaag in de 1Almere Zomerstream.

Terugblik

Aanstaande vrijdag zie je een nieuwe video. Via de 1Almere Zomerstream kun je een zomer lang terugkijken naar de leukste reportages van 1Almere. De lijst wordt iedere maandag, woensdag en vrijdag aangevuld.

Foto

Snelweg A6 – Door: Nulzesendertig

Video gepubliceerd door: 1Almere.