De afdeling Cardiologie van het Flevoziekenhuis heeft een filmpje gemaakt om patiënten te laten zien dat het veilig is om naar het ziekenhuis te komen. Dat meldt het ziekenhuis online.

Veilig

“We kunnen op een veilige manier voor onze hartpatiënten zorgen tijdens deze coronaperiode.” vertelt cardioloog Phylicia Isselt. “Sommige hartpatiënten stellen hun bezoek aan het ziekenhuis uit angst voor corona. Terwijl ze veilig naar het ziekenhuis kunnen komen”.

“Om veilige zorg te bieden heeft het ziekenhuis maatregelen genomen. Bijvoorbeeld door de oproep aan patiënten om zoveel mogelijk alleen naar een afspraak te komen”, aldus het ziekenhuis. “Als een patiënt bij ons op bezoek komt, dan bellen we geregeld tijdens het gesprek bijvoorbeeld de partner. Zo kunnen we de mensen thuis betrekken bij de zorg”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Comments are closed.