Vanaf vandaag zijn de bibliotheken in Almere langer geopend. De bibliotheek heeft namelijk de openingstijden verruimd.

Zomer

De openingstijden zijn te bekijken via de website van de Nieuwe Bibliotheek in Almere Stad, Haven, Buiten en Poort. Van 14 juli tot en met 6 augustus geldt er een zomersluiting. Dat betekent dat de bibliotheken in Buiten, Haven en Poort dan op dinsdag en donderdag gesloten zijn.

Filmhuis

“Vanaf vrijdag 5 juni draaien we weer films in onze nieuwe zaal. Met de huidige coronamaatregelen zal dat wel wat anders gaan dan je van ons gewend bent“, meldt de bibliotheek. “Als filmtheater bestaat het nieuwe filmhuis sinds 2013 en daarmee zijn we een relatief jong filmhuis. Met vier filmvoorstellingen per week programmeren we de nieuwste arthouse films in een moderne filmzaal. We hebben een relatief kleine, maar gezellige zaal”.

Op de website is te zien welke films er draaien.

Comments are closed.