57

1Almere stopt met reacties op website

1Almere stopt met de mogelijkheid tot het geven van reacties onder berichten. Reacties worden door de redactie gecontroleerd op bijvoorbeeld scheldwoorden of persoonlijke verdachtmakingen. Door de toename van spam en groffe berichten, (die niet zichtbaar zijn, omdat ze niet werden geplaatst), heeft de redactie besloten ermee te stoppen. De redactie van 1Almere legt de prioriteit bij het publiceren van nieuws en niet het modereren van reacties.

Andere media

Eind vorig jaar stopte ook Omroep Flevoland met de reactiemogelijkheid onder artikelen in de app en op de website. Die omroep was één van de laatste regionale omroepen waar de reactiemogelijkheid bij berichten geboden werd.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant