52

Journalistiek is niet gratis! Wie redt 1Almere?

De redactie van 1Almere krijgt vaak berichten dat er meer onderzoek moet worden gedaan naar artikelen die wij schrijven. Volgens sommige lezers benaderen wij niet altijd voldoende alle bronnen. Dit klopt. Maar hoe zit dat precies?

Vrijwilligers

Helaas is 1Almere een website die draait op slechts enkele vrijwilligers die gratis, dus kosteloos, elke dag hun tijd investeren in het schrijven van artikelen. Voor onze vrijwilligers kost dit veel tijd en geld. Tijd en geld waarvoor deze vrijwilligers vaak geen waardering krijgen van veel lezers. Wij betreuren het dat die waardering vaak ontbreekt. Dit dreigt tot het verlies van vrijwilligers op de redactie en het verdwijnen op korte termijn van een initiatief als 1Almere.

Journalistiek is niet gratis

Echte journalistiek kost geld. Veel geld! 1Almere heeft helaas het budget niet om uitgebreid onderzoek te doen. Juist omdat journalistiek niet gratis is, maar wij wel goede journalistiek willen leveren, doen wij een oproep aan u als lezer. Doneer geld om samen 1Almere tot een nog mooier en beter initiatief te maken!

Wij rekenen op u! Juist in deze tijd! Laat uw waardering voor ons initiatief blijken en doneer.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant