55

Gemeente start vanaf juni eerder met legen afvalbakken

De gemeente Almere start in de zomer al om 07.00 uur met het legen van de afvalbakken. “Vanaf begin juni tot en met eind september 2020 worden de afvalbakken voor het huishoudelijk afval en bedrijfsafval vanaf 07.00 uur geleegd, in plaats van vanaf 08.00 uur”, meldt de gemeente. “In die periode kunt u uw afvalbak tussen 20.00 uur, op de dag voor het ophalen, en 07.00 uur, op de ophaaldag, op de opstelplaats zetten”.

Tropische temperaturen

“We starten in de ochtend eerder met het legen van de afvalbakken, om het werken tijdens de warmste uren van de dag te beperken”, aldus de gemeente Almere. “Als omwonende kunt u vroeg in de morgen enige geluidsoverlast ondervinden. Wij hopen dat u begrip heeft voor deze maatregel”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant