60

’22 aanhoudingen voor straatroven Almere’

De afgelopen weken heeft de politie opnieuw drie jongeren uit Almere aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij één of meerdere straatroven. Dat meldt de politie online.

22 aanhoudingen

In totaal heeft de politie nu 22 aanhoudingen verricht na de vele straatroven in de stad. Acht verdachten zijn gehoord in verband met heling van gestolen goederen.

Speciaal team

“Begin februari heeft de politie een speciaal team opgericht om het toenemende aantal straatroven te onderzoeken”, aldus de politie. “Vijfentwintig, in de meeste gevallen minderjarige, slachtoffers hebben aangifte gedaan van diefstal met geweld. Het team heeft ook onderzoek gedaan naar de goederen die zijn weg genomen en acht verdachte verhoord voor heling. De gevonden goederen zijn teruggegeven aan de slachtoffers. Alle verdachten komen uit Almere. De politie sluit niet uit dat er nog meer jongeren worden aangehouden”.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant