Zomerstream: Een jubileum (deel 2)

Deel dit artikel

In de 1Almere Zomerstream zie je reportages van 1Almere uit het afgelopen seizoen. Vandaag deel twee van de reportage over het 25-jarig jubileum van een zuivelfabrikant in Almere.

Bekijk de zomerstream

Bekijk hieronder de nieuwste editie van de 1Almere Zomerstream.

Jubileum

Yakult Nederland bestaat 25 jaar. De fabriek, die al jaren in Almere is gevestigd, vierde vorig jaar het jubileum met een drukbezochte open dag. “Het programma heeft dit keer een Japans tintje. Tijdens de rondleiding van een half uur in de fabriek is het productieproces van ons kleine flesje natuurlijk te zien. En het Yakult team vertelt je graag meer over onze bijzondere geschiedenis, die al in 1935 in Japan begon”, aldus één van de gidsen in de fabriek.

Reportages

Op vrijdag zie je opnieuw een nieuwe reportage. Via de 1Almere Zomerstream kun je een zomer lang terugkijken naar de leukste reportages van 1Almere. De lijst wordt iedere maandag, woensdag en vrijdag aangevuld.

Video gepubliceerd door: 1Almere.